top of page

zo 25 okt

|

Online evenement

Dag van de stilte: Yin Yoga online

Dag van de stilte

Registration is Closed
See other events
Dag van de stilte: Yin Yoga online
Dag van de stilte: Yin Yoga online

Time & Location

25 okt 2020, 11:00 – 12:15

Online evenement

About the event

Elk jaar wordt er op de laatste zondag van oktober de dag van de stilte georganiseerd. 

Mijn aanbod is dit jaar een online Yin Yoga workshop, die je vanuit je eigen huis mee kunt doen.

Yin Yoga is een rustige, zachte en toegankelijke vorm van yoga, laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. We doen rustige zittende en liggende houdingen, waarbij je, je spieren steeds meer laat ontspannen. Iedere houding wordt 3 tot 5 minuten op een zachte ontspannen manier aangehouden, waarbij je alle tijd hebt om de stilte in jezelf te ervaren.

Ieder mens heeft de neiging om met zijn aandacht in het verleden of de toekomst te zijn, en steeds af te dwalen van wat je op dat moment aan het doen bent. Tijdens de les nodig ik je uit om met je aandacht bij je lichaam en gevoel te blijven, zodat je in het hier en nu komt.

Ik geef de les online via Zoom, als je je opgeeft krijg je een linkje opgestuurd waarmee je kunt inloggen. Er kunnen maximaal 12 mensen mee doen, zodat ik ook iedereen kan zien. Ik hoor het graag als je vragen hebt.

Ook zonder ervaring kun je mee doen, mocht je denken dat je te stijf bent voor yoga, dit is niet aan de orde. In Yin Yoga zoek je met behulp van de houding een bepaalde rek op. Als je die rek ervaart is het voldoende. Het gaat er niet om hoe het eruit ziet. Daarnaast kun je zo nodig kussens en dekens gebruiken. Dit kunnen naast eventuele meditatiekussens gewoon hoofdkussens of bankkussens zijn. Hier krijg je dan nog bericht over via de mail.

Locatie Online via Zoom

Kosten € 5,- per persoon 

Een vrijwillige bijdrage voor de organisatie van de Dag van de Stilte wordt altijd op prijs gesteld, 

ik zorg dan dat deze bij hen terecht komt.

In elke provincie zetten één of meer vrijwilligers zich actief in voor de Dag van de Stilte. Deze provinciecoördinatoren enthousiasmeren mensen/organisaties in hun provincie om stilte-activiteiten te organiseren en zij plaatsen deze initiatieven op hun website https://www.dagvandestilte.nl/

Aanmelden is noodzakelijk, via een e-mail naar jouwlevensdans@live.nl

Share this event

bottom of page