Caterpillar Yin Yoga
Dangling Yin Yoga
Eindontspanning Yin Yoga
Shoelace Yin Yoga
Yin Yoga Jouw Levensdans
Shoelace Yin Yoga
Klankschalen Yin Yoga & Klank

Yin Yoga

Yin Yoga is een rustige, zachte en toegankelijke vorm van yoga, waarbij de nadruk ligt op het versterken en versoepelen van gewrichten en dieperliggende weefsels (pezen, banden en bindweefsel). Met Yin Yoga leer je om helemaal te ontspannen.  

We doen rustige zittende en liggende houdingen, waarbij je, je spieren steeds meer laat ontspannen. Iedere houding wordt 3 tot 5 minuten aangehouden. Yin Yoga brengt flexibiliteit, kracht en gratie in het lichaam, emoties en geest. Je voelt je na afloop heerlijk ontspannen en soepel. 

In de Yin yoga les gaat het niet over de vorm; de perfecte houding of hoe we eruit zien.
Ieders lichaam en bottenstructuur is verschillend, je doet elke oefening dan ook binnen jouw mogelijkheden. Er is geen goed of fout. Wat past bij jouw lichaam? Om de houdingen zo ontspannen mogelijk te maken wordt er vaak gewerkt met kussens en bolsters.

Yin Yoga kan je helpen om te ontdekken wat je ten diepste wilt en wat goed voor je is. Tijdens de oefeningen heb je de tijd om naar binnen te keren en te ervaren wat er in je leeft.
Door de langdurige rek wordt het bindweefsel soepeler en krijg je meer ruimte in je gewrichten. Door het stretchen van je lichaam komt er letterlijk spanning en stress los. Energie gaat beter stromen en je zult je vitaler en vrijer voelen er ontstaat meer rust en ruimte in je hoofd.

Lesrooster

Yin Yoga & Klank

maandag:    19:00 - 20:15 

20:30 - 21:45

dinsdag:       19:30 - 20:45 VOL

donderdag: 10:00 - 11:15

19:30 - 20:45 VOL

Alle lessen kun je ook online, via Zoom mee doen, maximaal 8 personen. 

2018 Jouw Levensdans

Bezoekadres:

Esther van der Geer

Molenstraat 187

7321 BE Apeldoorn
 

Tel: 06-13193961

jouwlevensdans@live.nl

Contactformulier
Klankschalen Yin Yoga & Klank