Coaching

 

Graag wil ik je uitnodigen om meer jezelf te zijn. Kiezen voor authenticiteit, het loslaten van wat anderen vinden. Samen met jou te onderzoeken wat je nodig hebt om (nog meer) je eigen pad te lopen. 
 

Samen kijken naar je patronen die je hebt opgebouwd in je leven, in hoeverre helpen ze je nog en waarin belemmeren ze je?

Voel je je vrij in je relaties met anderen om te vertellen wat je verlangen is en wat je nodig hebt?
Of wil je juist meer voelen en ontdekken wat je wil en nodig hebt. 

Misschien voel je heel duidelijk wat je niet meer wilt, maar weet niet wat dan wel en al helemaal niet hoe.

Misschien heb je het gevoel dat je geen kant uit kunt, of heb je last van schuldgevoel en wil je dat doorbreken.

Wil je grenzen maar ook verlangens leren voelen, toestaan en uitspreken. 

Coaching gesprekken zijn een manier om inzicht te krijgen in eigen handelen, waardoor patronen zichtbaar worden en je deze kunt doorbreken. 

We zijn zo gewend om naar buiten gericht te zijn en te luisteren wat anderen voor een oplossing hebben, leraar, arts, baas. Wat je nu eigenlijk zelf wil is soms ondergesneeuwd.

Daarbij spelen vaak basisangsten mee.  Zoals de angst om afgewezen worden door mensen van wie je houdt of belangrijke anderen. Bang om verlaten te worden, dat je helemaal alleen komt te staan in totale eenzaamheid.

Voel je welkom om samen met mij te kijken naar je angsten, patronen, verlangens, mogelijkheden om je vrijer te voelen en te zijn wie je bent. Daarin je eigen kracht en wijsheid aanspreken, naar binnen keren en voelen wat jij belangrijk vindt in jouw leven.

 

  

2018 Jouw Levensdans

Bezoekadres:

Esther van der Geer

Molenstraat 187

7321 BE Apeldoorn
 

Tel: 06-13193961

jouwlevensdans@live.nl

Postadres:

van Miereveltstraat 18

7312 RZ  Apeldoorn

 

KvK: 54294150

Contactformulier