top of page
Butterfly Yin Yoga
Ontspannen handen Yin Yoga
Esther van der Geer Yin Yoga & Klank
Reclining Twist Yin Yoga
Ontspanning Restorative Yoga
Klankschaal Yin Yoga
Caterpillar Yin Yoga

Welkom

​​

Wil je meer vrijheid, rust en harmonie in je leven? Zou je meer inzicht in jouw handelen willen hebben en oude patronen willen doorbreken?

 

Ik help je om contact te maken met je gevoel. Via je gevoelens ervaar je wie je werkelijk bent.  

 

Wat zijn jouw wensen en verlangens? Hoe wil jij je leven leiden?

 

Om meer in verbinding te komen met jezelf bied ik Yoga en individuele coaching voor vrouwen aan.

 

Yin Yoga is een manier om je lichaam te ontspannen en tot rust te komen. Wanneer je in je lichaam aanwezig bent kun je voelen wat je nodig hebt, wat je nodig hebt in de oefening maar ook in het leven zelf.

 

Door bewust aanwezig te zijn bij wat je voelt in je lichaam, geef je ook je gedachten, je denken de mogelijkheid om meer tot rust te komen. Je bent meer in het hier en nu aanwezig.

Coaching is een manier om bij je gevoel te komen en inzicht te krijgen in je eigen handelen. Te onderzoeken wat je wil en wat je nodig hebt om gewoontes die je belemmeren te doorbreken.

 

In mijn leven heb ik veel geworsteld met mijn gevoelens. Ik heb geleerd mijn gevoel te herkennen, erkennen en op een volwassen manier te uiten, in plaats vanuit een afweermechanisme. 

Ik houd ervan mijn gevoelens en mijn gedachten te onderzoeken en het onbewuste bewust te maken. Mijn leven is daardoor zoveel vrijer, mooier, dieper, rijker en bewuster geworden.
 

Voor mij is de mooiste reis van het leven de reis binnen in mijzelf. De reis naar mijn kern, wie ik werkelijk ben.
 

bottom of page